Ågårdens vuggestue søger pædagogmedhjælper 37 t/u

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi skal finde en pædagogmedhjælper til en stilling på 37 timer/uge pr. 1. januar 2024 til Mariehønsene. Det er en vuggestue (0 – 2 år), og du bliver del af et spændende team på stuen med to pædagoger og en anden pædagogmedhjælper. Vi samarbejder på tværs i huset med de tre børnehavegrupper. I vores institution skal man kunne arbejde med hele aldersspændet 0 – 5 år.

Vi tilbyder

  • en velfungerende vuggestuegruppe
  • kollegaer, der brænder for pædagogik. Du bliver en del af en personalegruppe, hvor vi vægter gensidig respekt, samarbejde, loyalitet og faglig refleksion og udvikling.
  • en kultur, hvor udgangspunktet er barnets perspektiv, gode relationer og varierede læringsmiljøer.
  • et tæt samarbejde med engagerede og ressourcestærke forældre.
  • at du bliver en del af Syddjurs Kommune, hvor værdierne udvikling, respekt, kvalitet og åbenhed er i højsædet.
  • et miljø, hvor vi møder børn, forældre og kollegaer anerkendende.
  • forberedelsestid.
  • ledere, der er tæt på.
Vi byder på et lidt anderledes hus, en skøn legeplads og et rigtig godt lokalområde med skov, bæk og stier. Vi har nogle fantastiske børn og forældre med mange ressourcer og højt engagement. Her får du engagerede kollegaer i alle aldre. Vi skaber trivsel og læring for det enkelte barn i fællesskabet gennem omsorg og anerkendelse. Børnene medinddrages i de pædagogiske aktiviteter og lege, og gives mulighed for at bruge hele huset, legepladsen og den omgivende natur.

Vi glæder os til at høre om hvad, du kan byde ind med, og hvad, der giver dig en god arbejdsdag. Du skal kunne lide at arbejde struktureret, være god til at kommunikere og holde aftaler. Du skal kunne være meget tæt på barnet og have blik for de mange små skridt, det tager, og være rolig og omsorgsfuld. Du skal have en god fysik, da der tit er løft.

På vores hjemmeside www.bh-aagaarden.dk kan du se mere om os.

Vores adresse er Ågårdvej 3, 8543 Hornslet.

Løn efter gældende overenskomst.

Der indhentes børneattest og straffeattest ved evt. ansættelse

Send din ansøgning digitalt, og gerne i god tid inden fristen 21. november 2023
Vi forventer at holde samtaler i uge 48.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.
 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Ågårdvej 3, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941362

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet