Engageret lærer søges til inspirerende undervisning hos Heltidsundervisningen - Kolind

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansættelsessted Heltidsundervisningen Maarupvej 3 i Kolind, halvtid

Heltidsundervisningen søger en engageret og motiveret lærer til vores undervisningstilbud, der primært fokuserer på dansk, matematik og engelsk for unge i 8. til 10. klasse. Den ideelle kandidat vil have evnen til at undervise og motivere eleverne i dansk, samt bidrage til et inkluderende og inspirerende læringsmiljø.

Udover undervisning i dansk vil det være en fordel med kreativ eller håndværksmæssig interesse, da en del af undervisningen forgår på skolens værksteder.

Vi tilbyder et dynamisk og inkluderende arbejdsmiljø samt muligheden for at være en del af et dedikeret undervisningsteam, der fokuserer på elevernes trivsel og læring.

Tiltrædelse 5. august 2024

Ansøgningsfrist søndag den 30. juni 2024

Samtale tirsdag den 2. juli 2024


Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (18-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Rosenholmvej 1, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070277

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet