"Få en usædvanligt spændende start på dit lærerjob på Hornslet Skole - Ansøgningsfrist nærmer sig!"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du både hurtig og skarp, så kan du nu nå at komme med ombord på Hornslet Skole i en helt usædvanlig spændende stilling. Da vi gerne vil have dig med på holdet fra skoleårets start, skal du ikke tænke længe over at sende en ansøgning. Til gengæld står vi til rådighed for de spørgsmål, du måtte have indtil da, så tøv ikke med at tage fat i os 😃

Skolen
Hornslet Skole er en skole, der vokser, og lige nu har vi lidt over 900 elever og er i gang med at bygge en ny udskoling til indvielse i 2025. Vi er midt i en spændende proces, hvor vi som skole øver os i meget mere projektbaseret læring, så vi kan give børnene den bedst mulige undervisning og klæde dem på til virkeligheden efter folkeskolen. Vi er modige og tør godt kaste os ud på lidt usikker grund, når vi har hinandens ryg - og så hylder vi i øvrigt struktur og ordentlighed. Vores fællesskab er rigtigt vigtigt for os, og du skal være indstillet på at være en del af dette - også på tværs af de to matrikler.

Du finder flere informationer om skolen på vores hjemmeside: www.hornslet-skole.dk

Ny skole

Da vi som udskoling står overfor at skulle flytte over i en helt nybygget skole til skoleåret 25/26, bliver det et år med mange forandringer, hvilket du bliver en del af. Du skal derfor være motiveret for at være en del af dette og besidde en stor grad af “det-klarer-vi-sammen” mentalitet.

Samtidig øver vi os på at arbejde projektorienteret og skal på sigt arbejde 100% på denne måde, så det er et krav, at du er optaget af tværfaglighed, samarbejde med omverden - både lokalt og globalt, autentiske problemstillinger og dynamiske arbejdsmiljøer. Rammerne på den nye skole er bygget til dette, så du skal kunne undervise i forskellige miljøer og grupperinger og se mulighederne i dette.

Stillingen

Stillingen indeholder dansk og delt klasselærerfunktion i en af vores tre 6.klasser. Derudover skal du kunne varetage kulturfag og eventuelt idræt. Da vi arbejder projektorienteret, er det vigtigt, at du kan se sig selv ud over den fagrække, du kommer med og spiller ind med dine samlede kompetencer. Både faglige og personlige. Vi prioriterer relationer højt, da vi er overbeviste om, at dette skaber størst læring for eleverne.   

Vi arbejder i udskolingen i selvstændige teams, hvor hvert team har en koordinator, og du skal derfor være indstillet på at være en del af dette. Vi arbejder meget tæt sammen i teamet og koordinerer internt skemaer i vores PBL-perioder, og du skal derfor være skarp i teamsamarbejde, kommunikation og koordinering.

Kan du byde ind med nogen form for praksisfaglighed, er det kun en fordel. Produktudvikling er en fast del af vores PBL-forløb, så kan du understøtte dette, er det klart en fordel.
Da verden jo kun går i en retning teknologisk, og teknologiforståelse snart bliver en fast del af skolen, så skal du gerne kunne noget indenfor dette felt og som minimum være nysgerrig på AI og andre teknologiske fremskridt.

Dig 🙂

Som menneske og lærer skal du have noget på hjerte. Du skal ville noget med vores unge mennesker, og skal kunne se deres styrker frem for svagheder. Du skal kunne arbejde med teenagehjerner - og hjerter, og turde tage greb om de udfordringer, som er en naturlig del af hverdagen på en skole. De vigtige snakke med både elever og forældre er vigtige for os. Vi holder hårdt på, at vi vil have en skole med et godt og trygt fællesskab, og derfor tager vi udfordringerne mens de er små, og håndterer dem på dette niveau. Så du skal ikke være konfliktsky, men derimod være skarp på de lidt sværere samtaler. Dette gælder også i vores teamsamarbejde. 

Du skal som lærer være mere optaget af det, der kommer efter prøverne - nemlig “resten af livet”, end prøverne i sig selv. Og du skal være mere optaget af, at vores elever udvikler karakter, frem for hvilken karakter, der står på papiret.      
 Kunne dette være dig, så tøv ikke længe. Til tasterne og send os en ansøgning - og kan du ikke se dig selv i det, men lige kender den helt rigtige, så hjælp os med at prikke til vedkommende. Tak ☺️ Om stillingen
Stillingen er på fuld tid og lønnet efter overenskomst. Stilling er pr. 1. august 2024.

Kontakt og ansøgningsproces

Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte udskolingsleder Lisbeth Ellehauge Bech på 26 21 78 84

Bemærk, kort ansøgningsfrist: onsdag den 26. juni 2024 kl. 8.00
 
Samtaler torsdag den 27. juni fra 12.00 - 16.00

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.
 
 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Ballesvej 6, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072385

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet