Grundlovsforhør i Randers: 24-årig mand sigtet for grov vold og husfredskrænkelse

dato

Onsdag kl. 09.45 fremstiller anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi en 24-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Den 24-årige mand er sigtet for vold, grov vold og husfredskrænkelse. Sigtelsen omfatter et overfald på en 64-årig mand i Pindstrup ved Ryomgård i starten af maj, hvor den 24-årige handlede i forening med tre øvrige medgerningsmænd. Den 64-årige blev tildelt både slag og spark og pådrog sig behandlingskrævende skader, men var ikke i kritisk tilstand efter overfaldet.

De tre øvrige mænd, i alderen 20, 28 og 38 år, sidder allerede varetægtsfængslet i sagen. De fire mænd er sigtet for grov vold begået i forening samt indbrud og husfredskrænkelse, da overfaldet involverede ulovlig indtrængen på adressen i Pindstrup.

Den 24-årige blev anholdt tirsdag formiddag på en adresse i Hornslet i forbindelse med politiets efterforskning af sagen. Anklagemyndigheden har anmodet om lukkede døre til grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer af hensyn til efterforskningen.

Kilde: Politiets Døgnrapport