Hornslet Skole søger ny pædagogisk leder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at blive en del af et rutineret lederteam på en stor veldrevet skole med stærke ambitioner på børnenes vegne og med højt til loftet?

Vil du være med at til udvikle fremtidens didaktik og bygge skolens der passer til?
Vil du sammen med 100 dedikerede medarbejdere, være med til at skabe stærk trivsel og moderne læring for vores over 900 elever?

Vil du gerne være en bærende drivkraft på en skole, der balancerer mellem fastholdelsen af lange og stærke traditioner og en kontinuerlig udvikling af fremtidens skole, hvor faglighed og dannelse går hånd i hånd, og hvor der er plads til alle børn?

Hvis svaret er ja, så skal du læse videre og søge en lidt særlig og sjælden lederstilling.

Hornslet Skole arbejder med at danne unge mennesker til livet efter folkeskolen. Altid med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger. Skolen er stor og med plads til alle. Plads til at vokse fagligt med visionær undervisning, der rykker på den traditionelle skolegang. Plads til at vokse socialt i fællesskaber og med nære relationer.

På Hornslet Skole er der plads til at vokse fra barn til ung i et miljø, hvor alle er lige meget værd. Målet er, at alle elever får gode skoleår med leg, læring og livslange venskaber, så skolen tager afsked med unge mennesker med drømme og mod på fremtiden.

Vi er på Hornslet Skole ved at udvikle vores didaktiske retning. Vores byggeri af vores nye udskolingsafdeling er baseret på pædagogikken og didaktikken i Projekt Baseret Læring.
Dannelse og trivsel har et stort fokus.

Hornslet Skole søger en generøs pædagogisk leder, som med en inkluderende ledelsesstil, med indsigt i skolens hverdag og pædagogisk ledelse, vil støtte op om og lede vores dygtige og engagerede medarbejdere og børn i basis (0. – 5. klasse), samt i overgangen til udskolingen. Lederteamet har i fællesskab fokus på én samlet skole!

Som pædagogisk leder på Hornslet Skole bliver du ikke kun leder af en faglig stærk personalegruppe. Du bliver leder af vores faglige vejledere og medlem af et yderst kompetent ledelsesteam, der i tæt samarbejde både kan og vil tage fra, når det kommer til at løfte skolen til et endnu højere niveau.

Det kræver en pædagogisk leder, der har indsigt i skolens kerneopgave og kan balancere mellem dagligdagens opgaver og inspirere til og formidle forandringer, selv når forandringerne møder modstand.  En der er modig nok til selv at tage chancer og gå forrest, formidler ro og stabilitet. Du tør sige ”Vi når det nok”, også når det går stærkt.

Den kommende pædagogiske leder kan derfor drage fordel af:

  • at være modig, handlekraftig og beslutningskompetent
  • bred erfaring fra skoleverdenen
  • gerne ledererfaring, evt. fra koordinatoropgaver mv.
  • en vis portion administrativ tæft
  • en transparent og dialogsøgende ledelsestilgang
  • erfaring med, og kendskab til, mellemformer
  • en stor portion humor og godt humør
Løn og ansættelse:

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du er ansat uden højeste arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og der er indgået forhåndsaftale med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Tiltrædelse: Vi håber, at du kan starte den 1. juni 2024.

Der indhentes børneattest samt straffeattest ved evt. ansættelse

Ansøgningsfrist: onsdag den 10. april 2024, kl. 23.59

Ansættelsessamtaler: 15. april 2024

Kontakt gerne skoleleder Mikael Bugge Andreasen på 23 72 22 68, angående besøg.

Vil du se mere om stillingen, så læs mere her på stillings- og personprofilen.

Se link: Stillings-og Personprofil - Pædagogisk leder Hornslet Skolen

Ansøgning

Søg stillingen på: www.syddjurs.dk

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Ballesvej 6, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5988808

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet