Hornslet Skole søger ny pædagogisk leder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at blive en del af ledertemaet på en stor veldrevet skole med stærke ambitioner på børnenes vegne og med højt til loftet? Og vil du gerne være en bærende drivkraft på en skole, der balancerer mellem fastholdelsen af lange og stærke traditioner og en kontinuerlig udvikling af fremtidens skole, hvor faglighed og dannelse går hånd i hånd, og hvor der er plads til alle børn?

Hornslet Skole arbejder med at danne unge mennesker til livet efter folkeskolen. Altid med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger. Skolen er stor og med plads til alle. Plads til at vokse fagligt med visionær undervisning, der rykker på den traditionelle skolegang. Plads til at vokse socialt i fællesskaber og med nære relationer. På Hornslet Skole er der plads til at vokse fra barn til ung i et miljø, hvor alle er lige meget værd. Målet er, at alle elever får gode skoleår med leg, læring og livslange venskaber, så skolen tager afsked med unge mennesker med drømme og mod på fremtiden.

Hornslet Skole søger en generøs pædagogisk leder, som med en inkluderende ledelsesstil og en solid erfaring med og indsigt i pædagogisk ledelse vil støtte op om og lede vores dygtige og engagerede medarbejdere og børn i basis (0. – 5. klasse), samt i overgangen til udskolingen. Lederteamet har i fællesskab fokus på én samlet skole!

Som pædagogisk leder på Hornslet Skole bliver du ikke kun leder af en faglig stærk personalegruppe, men også medlem af et yderst kompetent ledelsesteam, der i tæt samarbejde både kan og vil tage fra, når det kommer til at løfte skolen til et endnu højere niveau.

Det kræver en pædagogisk leder, der har indsigt i skolens kerneopgave og kan balancere mellem dagligdagens opgaver og inspirere til og formidle forandringer, selv når forandringerne møder modstand.  En der er modig nok til selv at tage chancer og gå forrest, formidler ro og stabilitet. Du tør sige ”Vi når det nok”, også når det går stærkt.

Den kommende pædagogiske leder kan derfor drage fordel af:

  • at være modig, handlekraftig og beslutningskompetent
  • erfaring med ledelse af og samarbejde med kompetente og engagerede lærere og pædagoger
  • en vis portion administrativ tæft
  • en transparent og dialogsøgende ledelsestilgang
  • erfaring med, og kendskab til, mellemformer
  • en stor portion humor og godt humør
Løn og ansættelse:

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du er ansat uden højeste arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og forhåndsaftale indgået med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Årslønnen er ca. 560.000 kr. eksklusiv pension. Herudover er der i henhold til forhåndsaftalen tillæg for specifikke uddannelser og erfaring.

Der indhentes børneattest samt straffeattest ved evt. ansættelse

Tiltrædelse

Vi håber, at du kan starte den 1. april 2024.

Ansøgningsfrist: søndag den 21. januar 2024.

Kontakt gerne skoleleder Mikael Bugge Andreasen på 23 72 22 68 

Vil du se mere om stillingen, så læs mere her på stillings- og personprofilen.

Se link: Job-personprofil pædagogisk leder Honslet Skole

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.


 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Ballesvej 6, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5961840

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet