Junior Sales Engineer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du passioneret omkring teknisk salg og ønsker du at være en del af den dynamiske energisektor? Så join os hos Johnson Controls, hvor vi leder efter en Junior Sales Engineer til vores afdeling i Hornslet, Århus.   

Hos Johnson Controls er vi dedikeret til at skabe skræddersyede løsninger inden for køle- og varmepumpeindustrien. Vi søger en ny kollega til vores team i Hornslet, Århus. Her tilbyder vi dig et spændende og ungt arbejdsmiljø med mulighed for personlig og faglig udvikling.  
  
Dit ansvarsområde: 
Som Junior Sales Engineer vil du vil du være med til at sætte strøm til den industrielle sektor med vores innovative løsninger indenfor køle- og varmeproduktion. Du bliver en del af et salgsteam i udvikling, hvor du vil få mulighed for at kickstarte din karriere inden for teknisk salg. Din primære funktion vil være at assistere og supportere sælgerne i salgsprocessen, samt bidrage i projektstyring af mindre sager.   

Du vil blive bindeleddet mellem det tekniske og de kommercielle aspekter i vores projekter og få ansvar for at lave analyser af markedet samt optimering af vores salgsproces. Med din gode sans for muligheder, vil du få til opgave at afsøge potentielle leads fra sælgerne og finde frem til nye kundeemner. Som Junior Sales Engineer vil du få et kompetent team i ryggen, som vil hjælpe dig på vej til at få success!   

Hos Johnson Controls er der mange karrieremuligheder og med tiden vil du få dine egne projekter, hvor du får ansvaret for hele salgsprocessen.  

Dine opgaver:   

 • Teknisk rådgivning af kunder i forhold til løsningsvalg, muligheder og begrænsninger 
 • Udarbejdelse af tilbud og tilbudskalkulationer 
 • Optimering af salgsprocessen
 • Markedanalyser
 • Opdatere CRM – Salesforce  

Vi leder efter dig, som:   

 • Har en teknisk uddannelse som du ønsker at kombinere med dit kommercielle mindset 
 • Er på vej ud i dit første “rigtige job” og ønsker at sætte dine evner i spil i en virksomhed som bidrager aktivt i den grønne omstilling
 • Er en stærk netværker og kan begå dig i et teknisk miljø
 • Har procesforståelse og sætter dig nemt ind i tekniske problemstillinger  
 • Besidder et innovativt og proaktivt mindset, der tør tænke nyt og handle på de muligheder der byder sig  
 • Har kommunikations- og IT-evner, der gør dig flydende i både dansk og engelsk samt i brugen af Office, beregningssoftware og CRM-systemer  

Hvad tilbyder vi:   

 • En attraktiv lønpakke, der inkluderer sundhedsforsikring og en 10% bidrag til en pensionsordning
 • Spændende udviklings- og karrieremuligheder (herunder adgang til 5000 e-læringsprogrammer) 
 • En omfattende barselspolitik og støtte til dit barns trivsel (herunder adgang til et globalt netværk for forældre med små børn)  
 • Beskæftigelse i en global og innovativ virksomhed med en rig historie, der begyndte for mere end 130 år siden
 • Muligheden for at være en del af en virksomhed som bidrager aktivt i den grønne omstilling  
 • Fleksible arbejdstider 
 • En aktiv personaleforening med sjove aktiviteter i løbet af året   

Ansøgning  

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Send din ansøgning i dag via vores hjemmeside. Vi evaluerer løbende indkomne ansøgninger og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Martin Sønderby på telefon +45 60807540 eller Talent Acquisition Partner, Iben Lund på telefon +45 25507944 

Danmark er Johnson Controls Køleteknik landsdækkende inden for anlægssalg og service. Vi servicerer og leverer primært industrielle og kommercielle køle- og varmepumpeanlæg baseret på NH3, CO2 og HC samt syntetiske kølemidler. Salgsafdelingen i Contracting, Køleteknik, står for salg af køleløsninger og varmepumper til primært industrielle kunder i hele Danmark. Kunderne dækker b.la. farmaceutiske virksomheder, varmeforsyninger, sygehuse, slagterier, mejerier, distributionscentre mm. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Johnson Controls Denmark ApS, Køleteknik, Sortevej, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034640

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet