Klubmedarbejder til Rosmus Ungdomsskolehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rosmus Ungdomsskolehus søger ny klubmedarbejder!

Ungsyddjurs søger en dedikeret klubmedarbejder til en fast stilling på 30 timer om ugen i vores ungdomsskolehus i Rosmus.

#Ungsyddjurs har ti ungdomsskolehuse fordelt i Syddjurs Kommune. Hvert hus er et fritidstilbud delt op i juniorklub og ungdomsklub for børn og unge i aldersgruppen 10–18 år.

Vi leder efter en engageret klubmedarbejder, der vil elske at arbejde med denne målgruppe. Det vil være en fordel hvis du har et godt overblik, ordenssans og er struktureret i dit arbejde. Sammen vil vi skabe de bedste rammer for børn og unge, hvor trivsel og udvikling er i fokus. Du får stor indflydelse og mulighed for at præge udviklingen af Ungdomsskolehuset i Rosmus og gøre en forskel for mange børn og unges fritidsliv.

Rosmus Ungdomsskolehus er placeret på Rosmus skole og dermed er man altid i et tæt samarbejde med skolen.

Åbningstiderne i juniorklubben er fra kl. 13.00 til 17.30 og fredage til kl. 17.00. tirsdag og torsdag er der ungdomsklub og her lukker klubben kl. 21.00.

I stillingen skal man regne med deltagelse i diverse møder, arrangementer, ture og rejser, som ligger udover den normale mødetid og kan ligge i weekender og skolernes ferier.

Vi søger en klubmedarbejder med flere af følgende kvaliteter:

  • Dygtig pædagog eller med anden relevant erfaring
  • Stærk i relationen med børn og unge
  • Initiativrig og struktureret
  • Kan arbejde selvstændigt og få egne ideer til at blive til virkelighed
  • Kan planlægge og gennemføre spændende aktiviteter
  • En god teamplayer og rollemodel
Du bliver en del af et udviklende miljø, hvor både din personlige og faglige udvikling er i fokus. Personalet fra alle ti klubber i Syddjurs Kommune afholder samlet månedlige møder, i forbindelse med sparring og udvikling.

Ungdomsskolehuset i Rosmus er en del af #Ungsyddjurs, som er en væsentlig aktør i børne- og ungdomslivet i Syddjurs kommune.

Søger du stillingen vil vi utroligt gerne læse om hvorfor du søger netop denne stilling og hvilke kvalifikationer du har og kan bringe i spil.

Ansættelsesforhold:
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst for området.
Ved tilbud om ansættelse indhentes attester efter gældende retningslinjer.
Tiltrædelse hurtigst muligt

Ansøgningsfrist:
D. 8. april 2024

Vi forventer at afholde samtaler d. 10. april 2024

Yderligere information:
For yderligere information om stillingen kontakt afdelingsleder Søren Berg på tlf.: 2927 9448

Se mere om Ungsyddjurs og vores aktiviteter på www.ungsyddjurs.dk.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal gerne være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på www.syddjurs.dk/job

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Rosenholmvej 1, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6010056

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet