Kompetenceudviklende sygeplejerske, Distrikt Nord, Aarhus Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

Skødstrup pleje og rehabilitering er et tværfagligt team bestående af ufaglærte, sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejersker, fysioterapeut og ergoterapeut, samt Kompetenceudviklende terapeut nogle timer hver uge. I fællesskab løser vi alle opgaver ved borgerne. I din intro vil du følges med forskellige faggrupper, med henblik på at få opbygget de gode samarbejdsrelationer.

 

Stillingen:

2/3 af arbejdstiden går med følgeskab og kompetenceudvikling. Her understøtter du sygeplejerskerne i delegeringen af sygeplejeydelser, oplærer ufaglærte, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter i at varetage sygeplejeydelser med kvalitet i både dag og aftenvagter. Der vil forekomme en enkelt lørdag ind i mellem til oplæring af afløsere.

 

Du er central i introduktionen af nye medarbejdere. Ved ufaglærte står du bl.a. med oplæringen i personlig hygiejne, ernæringsydelser og medicinoplæring både teoretisk oplæring og ude ved borgeren.

 

Vi vil lykkes ved borgerne, det betyder at vi alle byder ind ved sygdom, eller ved de borgere hvor det er svært at finde tilgangen, sammen kan vi løfte mere.

1/3 af arbejdstiden varetager du forskellige ansvarsområder, UTH arbejdet, implementeringsindsatser, undervisning, deltager i netværk med andre kompetenceudviklende sygeplejersker og terapeuter.

 

Pleje og rehabilitering håndterer mange forskellige opgaver primært hos borgere med aldersrelaterede udfordringer, men vi kommer også hos yngre borgere. Kendetegnende er, at opgaverne er af stigende kompleks karakter f.eks. efter udskrivelse fra hospital. Udover almindelige somatiske lidelser, såsom diabetes, hjertekarsygdomme, KOL etc., har vi bl.a. borgere med behov for sondeernæring, drænpleje, stomi, tracestomi m.m. Vi har stor fokus på lindrende pleje og palliativ tilgang. Desuden har vi borgere med psykiatriske problemstillinger, herunder hjerneskaderamte, borgere med demens eller misbrug samt borgere med Parkinson og Sklerose. De varierende ad hoc-opgaver kalder på stort ansvar, hvilket gør arbejdet spændende, udfordrende og ikke mindst fagligt udviklende.

 

I pleje og rehabilitering arbejder vi med at træne og vedligeholde borgernes funktioner, så de forbliver selvhjulpne længst muligt. Vi har gang i forbedringsarbejde ud fra forbedringsmodellen, hvor vi afprøver nye tiltag der øger borgersikkerheden. Du får en central rolle i forbedringsgruppen.

 

Arbejdstiden kan f.eks. være kl. 7 – 13/15 de fleste dage, og en kl. 12-18/20 vagt hver eller hver anden uge. Lørdag 6-10 gange/årlig efter aftale ved behov.

 

Hvem er du?

 • Du har uddannelse som sygeplejerske.
 • Du kan lide at arbejde selvstændigt og er kreativ i din måde at løse opgaver på.
 • Du har et tværfagligt mindset og er i stand til at sætte kompetencer i spil
 • Du har helst relevant arbejdserfaring fra en hjemmepleje eller ældreområdet
 • Du har meget gerne undervisningserfaring eller er vant til at formidle din viden/erfaringer
 • Du har gode samarbejdsevner og er respektfuld og anerkendende i din kommunikation.
 • Du har lyst til at dele ud af din faglige viden, og kan understøtte dine kollegaers arbejde.
 • Du er nærværende, loyal og mødestabil – og har meget gerne en masse humor.
 • Du har overblik og kan bevare roen i en travl hverdag og i akut opståede situationer.
 • Du har flair for at arbejde med og anvende IT som dokumentationsredskab. I Aarhus kommune anvender vi journalsystemet Cura
 • Du arbejder struktureret og målrettet med opgaver
 • Du har kørekort.

 

Derfor skal du vælge os:

 • Vi er en spændende arbejdsplads, hvor der hele tiden arbejdes på at forbedre praksis.
 • Vi har høj grad af indflydelse på at løse opgaven i samråd med borgere, pårørende og kolleger.
 • Vi arbejder med faglighed gennem kontinuerlig kompetenceudvikling.
 • Vi har mulighed for relevante kurser, brush-up-dage samt e-læringskurser.
 • Vi er et velfungerende stabilt team, med god trivsel og humor - det vil vi gerne blive ved med at være.

 

Du kan forvente en grundig introduktion til stillingen, hvor du både kommer på følgeskab med sosu-hjælpere og -assistenter samt udførende sygeplejersker og terapeuter, så du får en god fornemmelse af hvordan de forskellige fagpersoner arbejder i hjemmeplejen – så du både kan sætte ind med en mono- og tværfaglig indsats. Der vil desuden være nogle kurser, herunder også e-læring, som er obligatoriske for dig at deltage i.

 

Sammen med sosu-personalet, terapeuter og sygeplejersker i teamet, kommer du til at arbejde rehabiliterede omkring borgers helhedssituation. Det er derfor vigtigt, at du har et godt klinisk blik og er god til at lære fra dig til både dag- og aftenvagter. Vi har dygtige og erfarne medarbejdere - både faglærte og ufaglærte. I teamet ønsker vi gennem en løbende kompetenceudvikling at have høj faglighed, sund trivsel og godt arbejdsmiljø med en god opgaveglidning, hvor alle tager ”en for holdet”.

 

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. Stillingen vil være med skiftende vagter i dag-aftentimer og med weekendvagt ved behov.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Samtaler afholdes d. 22/6 2023

 

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Hanne Borring. Tlf. 21304940 mail: bohann@aarhus.dk

 

Ansøgning:

Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

Ansøgningsfristen er den 19.06.2023

Jobsamtaler afholdes 22/6 2023

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grenåvej 701, 8541 Skødstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/kompetenceudviklende-sygeplejerske-distrikt-nord-aarhus-kommune/p7g07y/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835495

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet