Nyt fra Hornslet i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Randers

En 28-årig kvinde er i dag blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Randers, sigtet for at have begået en række indbrudstyverier fra en rideskole på Djursland.

Under grundlovsforhøret, der foregik bag lukkede døre, valgte anklageren selv at løslade den sigtede, da det blev vurderet, at betingelserne for en varetægtsfængsling ikke var opfyldt.

Sagen vil fortsat blive efterforsket hos Østjyllands Politi. 

**

 

Tyveri af fyrværkeri

Et byggemarked i Hornslet blev natten til mandag udsat for et indbrud i en opbevaringscontainer med fyrværkeri. Ifølge anmeldelsen var en lås blevet brudt op, hvorefter de ukendte gerningsmænd har haft held til at slippe afsted med flere raketter og batterier for et endnu ukendt samlet beløb. Indbruddet er blevet begået i perioden fra søndag d. 18/12 kl. 19.15 til mandag d. 19/12 kl. 06.00.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og opfordrer alle til at holde sig fra at handle med ulovligt fyrværkeri. Køb kun dit nytårskrudt hos en godkendt forhandler. Det er både strafbart og kan være ekstremt farligt, hvis fyrværkeriet ikke er blevet korrekt produceret.

**

 

Anmeldelser om falsk taxa

Østjyllands Politi har i løbet af mandagen fået anmeldelser fra flere borgere, der er blevet franarret flere tusinde kroner efter en tur med taxa hjem fra byen.

I løbet af weekenden har forskellige borgere kørt med en taxa, der ifølge anmeldelserne udadtil har virket som en almindelig taxa med skilte på siden og et lysende taxaskilt i forruden.

Ved betaling har kunderne dog fået besked på, at der var sket en fejl, hvorfor de var blevet bedt om at indtaste deres kode flere gange med det resultat, at de næste morgen var vågnet op til en konto, hvorfra der var blevet trukket flere tusinde kroner.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man altid sikrer sig, at man kører med en rigtig taxa hjem fra byen – og aldrig benytter sig af en pirattaxa, selvom det kan virke fristende i de travle julefrokostweekender.

Anmeldelserne vil blive undersøgt nærmere.

**

 

Brand i personbil

Mandag eftermiddag kl. 17.32 udbrød der brand i en personbil, da den holdt parkeret på en parkeringsplads i Brabrand. Ved politiets ankomst til stedet var branden så omfattende, at den ikke var mulig at slukke med pulverslukker, hvorfor brandvæsenet blev kaldt til stedet.

Der var ingen personer i nærheden af branden ved myndighedernes ankomst, og Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke nogen viden om brandårsagen.

**

 

Cykeltyv stoppet af politiet

Sent mandag aften omkring kl. 23.50 blev en patrulje fra Østjyllands Politi opmærksomme på en 49-årig mand, der kom gående med to cykler i en cykeltrailer på St. Voldgade i Randers C. Det viste sig, at de to cykler ikke tilhørte manden, og at han havde taget dem med sig fra henholdsvis Voldgade og Torvegade på sin vej hjem.

Cyklerne blev stillet tilbage, og den 49-årige mand blev sigtet for tyveri af de to cykler.

**

 

Anholdt for kørsel i påvirket tilstand

En 24-årig mand blev natten til tirsdag kl. 00.58 stoppet af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende på Mastruphøjvej i Randers NV. Den 24-årige mand viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer i form af kokain og amfetamin, og han blev derfor både sigtet for at køre i påvirket tilstand og anholdt.

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 12.32 skete der et færdselsuheld på Houlbjergvej i Langå i forbindelse med glat føre. En 19-årig mand kunne i sin bil ikke komme til at bremse pga. is på vejen, hvorefter han påkørte en forankørende 40-årig kvinde. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade, men begge køretøjer blev beskadiget.

Mandag kl. 16.54 skete der en højresvingsulykke på Edwin Rahs Vej i Brabrand i krydset ved Holmstrupgårdvej, hvor en 24-årig mandlig cyklist blev påkørt af en lastbil med hænger, ført af en 65-årig mand. Den 24-årige cyklist pådrog sig lettere behandlingskrævende skader, og blev efterfølgende kørt til hospitalet for nærmere undersøgelser.

Mandag kl. 18.57 skete der et færdselsuheld på Ebbestrupvej i Hadsten. En 64-årig mand mistede herredømmet over sit køretøj i forbindelse med det glatte underlag, hvormed han påkørte et træ i vejkanten. Der skete betydelige materielle skader på køretøjet, og den 64-årige pådrog sig ligeledes lettere behandlingskrævende skader som følge af uheldet.

Mandag kl. 23.10 skete der et færdselsuheld på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, hvor en 21-årig mand foretog et venstresving i sin bil i krydset ved Karen Blixens Boulevard. I krydset kom en modkørende i østgående retning, som skulle fortsætte ligeud i krydset, hvorved de to kørte sammen. Den 21-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. I den anden bil befandt en 23-årig mand sig, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med uheldet.

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Runestenen i Hasle begået mellem lørdag d. 17/12 kl. 22.00 til søndag d. 18/12 kl. 6.00.
På Majsmarken i Lystrup begået mandag d. 19/12 mellem kl. 9.00 og kl. 16.00.
På Hasselvangen i Solbjerg begået mandag d. 19/12 mellem kl. 6.15 til 19.45.
På Kringelvej i Egå begået mandag d. 19/12 mellem kl. 18.00 og kl. 21.50.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi