Nyt fra Hornslet i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

**

 

Fandt taser og hash i visitationszone

En 26-årig mand blev mandag kl. 11.05 standset af en patrulje på Jettesvej i Brabrand, der ligger i visitationszonen. Under visitationen af den 26-årige fandt betjentene en strømtaser og et par poser med en mindre mængde hash. 

Begge dele blev beslaglagt, og den 26-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Lugt af hash førte til anholdelse

En patrulje fra den lokale politistation i Aarhus Vest gik mandag formiddag rundt i Brabrand, da de kl. 10.45 kunne lugte hash ved en åbenstående altandør. Betjentene tog kontakt til den 33-årige mand, der bor i lejligheden, og meddelte ham, at de ville ransage stedet. 

Noget af det første patruljen så var et bord i stuen, hvor der lå en del hash frit fremme og udstyr til at lave joints med. Senere fandt betjentene en del hash, skunk og joints i lejligheden, og på baggrund af fundene blev den 33-årige anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Ukrudtsbrænder formentligt skyld i brand

Mandag kl. 14.46 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i et redskabsskur på Rørvangen i Lystrup. Branden nåede at sprede sig til dele af nabogrundens garage, inden brandvæsnet fik slukket ilden. Ingen personer kom til skade ved branden. 

Det viste sig, at en beboer på stedet kort inden branden havde brugt sin ukrudtsbrænder omkring sin terrasse, og at det efter al sandsynlighed var nogle gløder herfra, der forårsagede branden. 

Beboeren blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, hvilket som udgangspunkt koster en bøde på 1500 kroner. 

Hvert år opstår der brande i skure eller huse som følge af forkert brug af ukrudtsbrænder – derfor er det en rigtig god idé at følge nedenstående råd fra Sikkerhedsstyrelsen, inden du tænder din ukrudtsbrænder:

Ukrudtet skal svitses, ikke brændes
Hold brænderen væk fra tør jord og tør bevoksning
Husk god afstand til biler, bygninger og plankeværk
Hold øje med glemte gløder
Forlad aldrig en tændt eller varm brænder
Afmonter gasflaske eller -dåse efter brug
Hav altid brandslukningsudstyr i nærheden (fx en vandslange)

**  

 

Brand i lade i Randers

Politi og brandvæsen rykkede mandag kl. 7.13 ud til en brand i en fritliggende lade på Drivvejen i Randers NV. Der var flere gasflasker i laden, men det lykkedes brandvæsnet at få slukket branden og sikre, at flaskerne ikke eksploderede. 

Der skete store skader på laden, men ingen personer kom noget til. 

Det var mandag ikke muligt at undersøge brandårsagen nærmere. 

**

 

Fandt kokain i bil

To mænd blev natten til tirsdag kl. 00.33 standset i en bil på Bispehavevej i Aarhus V. Mændene virkede meget nervøse, og betjentene valgte at visitere dem og ransage bilen. 

Under førersædet lå der en pose med kokain gemt, og den 18-årige mand, der havde ført bilen, erkendte, at posen tilhørte ham. 

Stofferne blev beslaglagt, og den 18-årige blev sigtet for besiddelse euforiserende stoffer. 

**

Færdsel

Mandag kl. 12.18 skete der et færdselsuheld på Agerøvej i Tilst. En 20-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 54-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 20.40 skete der et færdselsuheld på en p-plads på Dalgårdsparken i Hornslet. En knallertfører kørte ind i siden på en bil ført af en 51-årig kvinde. Bilisten kom umiddelbart ikke noget til – knallertføreren kørte efterfølgende fra stedet uden at give sig til kende. 

Mandag kl. 21.54 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Tirstrup. En 35-årig mandlig bilist kørte af vejen, ramte ind i en lygtepæl og efterfølgende ind i en mur ind til en forretning. Den 35-årige var efter uheldet i stand til at tale med en patrulje på stedet, men han blev kørt til skadestuen til tjek.

Mandag kl. 22.43 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Skolevej i Randers C.  

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Valmuevej i Risskov begået mellem fredag d. 25/3 kl. 16.00 og mandag d. 28/3 kl. 7.30
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler