Nyt fra Hornslet i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Randers kl. 12.30

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 12.30 en 25-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han sigtes for tyverier fra varebiler i Sabro og Assentoft. 

Den 25-årige, der har bopæl i Randers, blev søndag anholdt, da han blev fundet i besiddelse af en del værktøj, der var meldt stjålet.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

**

 

Beslaglagde piller og amfetamin

En patrulje standsede søndag kl. 13.52 en 41-årig mand i sin bil på Markedsgade i Randers C. Da den 41-årige virkede påvirket af stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, og han blev herefter visiteret, og bilen blev ransaget. 

I bilen lå der flere ulovlige piller og nogle tusinde kroner i kontanter, og det førte til, at den 41-årige også blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Fundet af pillerne i bilen fik politiet til også at ransage mandens lejlighed i Randers, og her fandt betjentene en mindre mængde amfetamin. Både piller, amfetamin og kontanter blev beslaglagt.  

**

 

Sigtet for husfredskrænkelse og hærværk

En patrulje rykkede søndag kl. 13.21 ud til en adresse i Aarhus C efter en anmeldelse om, at en 34-årig mand havde sparket hoveddøren op ind til en opgang, hvorefter han var gået ind i en lejlighed hos en bekendt, hvor han havde ødelagt flere ting på adressen. 

Da politiet kom frem, blev den 34-årige anholdt, sigtet for husfredskrænkelse og hærværk. 

Han blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven, da betjentene fandt et knojern på ham under visitationen. 

**

 

Patrulje fandt kokain og hash i bil

To unge mænd blev natten til mandag kl. 1.18 standset af en patrulje, da de kørte rundt på Dynkarken i Aarhus C. Begge virkede særdeles nervøse ved politiets tilstedeværelse, og betjentene fik mistanke til, at de havde stoffer på sig. 

Bilen blev derfor ransaget, og mændene blev visiteret, og da en 21-årig mand havde en mindre mængde kokain og hash på sig, blev han anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 16.55 skete der et færdselsuheld på Ringvej Syd ved afkørslen fra E45 ved Sdr. Borup. En 56-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 34-årig mand. Efter sammenstødet fortsatte den 56-åriges bil tværs gennem en rundkørsel, inden den standsede. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet. 

Søndag kl. 17.04 skete der et færdselsuheld på Stationsgade i Trustrup. Her stødte to biler ført af hhv. en 27-årig mand og en 47-årig mand sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Søndag kl. 22.18 blev en 24-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Fenrisvej i Aarhus V. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Trøstmosen i Hornslet begået søndag d. 26/3 kl. 8.33
På Sanglærkevej i Assentoft begået mellem lørdag d. 25/3 kl. 13.00 og søndag d. 26/3 kl. 12.30
På Åbyvej i Åbyhøj begået mellem fredag d. 24/3 kl. 16.00 og lørdag d. 25/3 kl. 12.00
På Mejløvænget i Tilst begået søndag d. 26/3 mellem kl. 16.00 og kl. 19.00
På Jens Munks Vej i Aarhus N begået mellem fredag d. 24/3 kl. 15.00 og søndag d. 26/3 kl. 20.15


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi