Nyt fra Hornslet i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

 

**

 

Fik stjålet kreditkort i pirattaxa

Mandag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 35-årig mand, der natten til søndag havde fået stjålet sit kreditkort i forbindelse med, at han havde taget en pirattaxa hjem, efter han havde været i byen i Aarhus.

Den 35-årige mand har forklaret til politiet, at han hoppede ind i en pirattaxa ved Europaplads. Han havde sin pung med kreditkort i jakkelommen, men han betalte turen kontant. Undervejs faldt han i søvn og blev vækket af chaufføren, da de kom frem.

Han var stadig i besiddelse af sin pung, men han fandt senere ud af, at kreditkortet var forsvundet og var blevet misbrugt flere forskellige steder, hvor der var hævet en del tusinde kroner.

Østjyllands Politi opfordrer kraftigt til, at man ikke benytter sig af pirattaxaer, da der er risiko for at blive snydt, bestjålet eller røvet. Tag en autoriseret taxa, benyt offentlige transportmidler eller få en ven til at hente dig.

**

 

Udenlandsk mand ville sælge tøj fra baggagerummet på sin bil

Mandag kl. 13.55 blev en 66-årig mand kontaktet af en udenlandsk mand på en parkeringsplads foran Kvickly på Haslevej i Åbyhøj. Den udenlandske mand påstod, at han fra sin bils baggagerum solgte mærkevaretøj, som han havde til overs fra en tøjmesse. Den 66-årige mand afslog dog tilbuddet.

Østjyllands Politi har tidligere fået lignende henvendelser om udenlandsktalende personer, der vil sælge tøj fra baggagerummet på en bil. Politiet opfordrer til, at man ikke køber noget og i stedet kontakter politiet.

**

 

Sigtet for salg af hash og piller

Mandag kl. 20.33 blev en patrulje opmærksom på en bil, der holdt i tomgang på Pollenvænget i Tilst. I bilen sad en 20-årig kvinde, der forklarede, at hun holdt og ventede på et par veninder.

Betjentene kunne se, at der i bilen lå hash synligt fremme, og den 20-årige kvinde blev derfor indledningsvist sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, hvorefter betjentene gennemgik bilen.

Under ransagningen blev der fundet adskillige salgsposer med hash/skunk samt en pose fyldt med ulovlige piller. Kvinden blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg.

**

 

Brand i bil

Natten til tirsdag kl. 03.36 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en bil, der holdt på Nordvestpassagen i Aarhus N. Da politiet ankom til stedet var bilen overtændt, og kort efter ankom brandvæsnet og påbegyndte slukningsarbejdet.

Branden blev hurtigt slukket, og ilden nåede ikke at sprede sig yderligere, men bilen var helt udbrændt. De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden kan være påsat, og Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring kl. 03.30. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

**

 

Færdsel

Mandag kl. 07.43 skete der et færdselsuheld i krydset Vorup Kirkevej/Aarhusvej i Randers SV, da en 23-årig kvindelig bilist påkørt en påhængsvogn på en varebil, der blev ført af en 30-årig mand. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Mandag kl. 07.53 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Søndre Ringgade, da en bil, ført af en 65-årig kvinde, påkørte en 81-årig kvindelig fodgænger, der var ved at krydse vejen i fodgængerfeltet. Den ældre kvinde blev kørt til behandling på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Mandag kl. 09.00 skete der et færdselsuheld på Ravnsøvej i Risskov, da en 37-årig kvindelig bilist af ukendte årsager påkørte tre biler, der holdt parkeret i højre side af vejen. En af de påkørte biler blev skubbet frem i en fjerde bil, så der i alt skete skade på fem biler inkl. kvindens egen. Der skete ingen personskade.

Mandag kl. 09.30 skete der et færdselsuheld i krydset Havnegade/Kulholmsvej i Randers C, da en 42-årig kvindelig bilist kørte frem for rødt lys og påkørte to scootere, der blev ført af henholdsvis en 59-årig kvinde og en 45-årig kvinde. Den 59-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 42-årige bilist blev sigtet for at have kørt frem for rødt lys.

Mandag kl. 13.15 skete der et færdselsuheld på Teglvangsvej i Karlby ved Hornslet, da en 61-årig mand væltede på sin tuk tuk og havnede i grøften, hvor han sad fast. Manden blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet til skade.

Mandag kl. 13.21 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd Motorvejen i Hasselager, da en 25-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil og kørte ind i autoværnet. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet.

Mandag kl. 13.45 skete der et færdselsuheld i krydset Landevejen/Stahotvej i Ødum ved Hadsten, da en 34-årig kvindelig bilist kom kørende ud fra Stahotvej og kørte sammen med en anden bil, ført af en 68-årig kvinde, der kom kørende ad Landevejen. Parterne blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse, men der var umiddelbart ingen af dem, der var kommet alvorligt til skade. Uheldet havde medført en del olie på vejen, og brandvæsnet blev derfor tilkaldt for at hjælp med at fjerne olien, så der igen kunne køres på vejen.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk