Nyt fra Hornslet i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

**

 

Knallertindsats på Djursland

Færdselssektionen hos Østjyllands Politi foretog lørdag en målrettet knallertindsats i den sydligste del af Djursland.

Indsatsen tog udgangspunkt i Hornslet, Ebeltoft og Grenaa samt en del øvrige mindre byer.

 

I alt 35 knallerter blev standset og kontrolleret med følgende resultat fordelt på 15 sigtede personer:

- 8 stk. konstruktiv ændret lille knallert målt på rullefelt
- heraf 1 stk. til konfiskation pga. 2. gangs tilfælde.
- 1 stk. konstruktiv ændret knallert til motorcykel = 1 stk. konfiskeret knallert/mc. Den konstruktive ændring af knallerten betød således også sigelser for:
- 1 stk. kørsel uden førerret til MC.
- 1 stk. manglende forsikring/ MC
- 1 stk. manglende registrering/ MC.

- 1 stk. manglende førerret til lille knallert/1 stk. lille knallert konfiskeret pga. af flere gangs kørsler uden kk.
- 1 stk. manglende ejerskifte/lille knallert.
- 1 stk. manglende nummerplade/lille knallert.
- 1 stk. røg og støj/lille knallert.
- 1 stk. manglende forsikring/lille knallert.
- 1 stk. ej medbragt præmiekvittering/lille knallert.
- 1 stk. kørsel på fortov/lille knallert.
- 1 stk. forkert lygteføring/lille knallert.

 

Øvrige sager fra lørdagens indsats, der ikke involverede knallerter:

- 3 stk. brug af mobiltelefon.- 1 stk. ej anvendt sikkerhedssele.
- 1 stk. kørekort ej medbragt.
- 1 stk. kørsel i frakendelsestiden(MC)
- 1 stk. køretøj ej sikret(personbil).
- 1 stk. hastighed/ klip.

**

 

Veloverstået brandslukning i Langkastrup

Inden weekenden opstod der natten til fredag en kraftig brand i en bunke med omkring 5.000 ton frøskaller i en fabriksbygning på Kastrupvej i Randers SØ, hvilket medførte en del røgudvikling ind over Langkastrup.

Beboerne fra i alt 13 forskellige adresser blev derfor fredag aften bedt om at forlade deres hjem for en kortere periode, mens brandmyndighederne arbejdede videre på at slukke branden.

I forbindelse med skiftende vejrretninger blev Grenåvej også spærret i en periode over weekenden, inden branden lørdag aften var helt slukket og røgudviklingen afsluttet. Grenåvej blev derfor genåbnet og beboerne kunne vende retur til deres boliger.

**

 

Narko gemt i bilen

En patrulje fra Østjyllands Politi blev søndag aften kl. 19.39 opmærksom på et køretøj, der holdt parkeret på en tankstation på Silkeborgvej i Brabrand.

To personer satte sig efterfølgende ind i køretøjet, men ved synet af politiet skyndte de sig ud igen og ind på tankstationen. Betjentene rettede henvendelse til dem og sigtede føreren – en 20-årig mand – for forsøg på salg af euforiserende stoffer, da det lugtede kraftigt af hash fra den bil, mændene havde befundet sig i.

Under en efterfølgende ransagning af bilen fandt betjentene også frem til flere salgsposer og en mængde hash og skunk, der lå gemt i bilens midterkonsol. De ulovlige stoffer blev beslaglagt. 

**

 

Færdsel:

Søndag kl. 08.10 skete der et færdselsuheld på Spanien i Aarhus C, hvor en ukendt bilist kørte over for rødt lys fra Dynkarken i retning mod Sønder Allé/Spanien. I den forbindelse påkørte den ukendte bilist en 50-årig mandlig bilist, som foretog et højresving for grøn pil. Den ukendte bilist kørte efterfølgende fra stedet. Ingen personer kom til skade i forbindelse med uheldet, hvor der dog skete skader på begge køretøjer. Hvis man har set sammenstødet eller har viden om flugtbilisten og vedkommendes køretøj, kan man ringe til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Søndag kl. 17.09 skete der et færdselsuheld på Moesgård Allé i Højbjerg, hvor en personbil ført af en 23-årig mand af uvisse årsager påkørte et træ. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med episoden, hvor i alt tre personer havde befundet sig i den forulykkede bil – to af personerne blev dog kørt til kontrol på hospitalet. Der skete begrænset med materiel skade i forbindelse med træpåkørslen.

En 21-årig mand blev søndag aften kl. 21.10 anholdt, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi Haslevangsvej i Aarhus Vest, sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand. Han blev ligeledes fundet i besiddelse af en mindre mængde ulovlige tramadoler og sigter for besiddelse af euforiserende stoffer.

En 41-årig mand blev søndag aften kl. 23.42 standset af en politipatrulje, da han kom kørende på Nymarks Allé i Mårslet i spirituspåvirket tilstand. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 19-årig mand blev natten til mandag sigtet for både spiritus- og narkokørsel, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Klamsagervej i Åbyhøj. Den 19-årige blev anholdt i forbindelse med episoden.

En 32-årig mand blev natten til søndag bragt til en rutinemæssig standsning af en patrulje, da han kom cyklende på Vestergade i Randers C. Cyklisten blev skønnet påvirket af narko, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Under en efterfølgende visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin, som blev beslaglagt. 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i politikredsen.
På Skoleparken i Beder begået mandag d. 17/4 kl. 02.55
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi