Nyt fra Hornslet i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 11.45

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 11.45 en 27-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han sigtes for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på overdragelse, efter at han søndag ved middagstid blev anholdt på en adresse i Viby, hvor politiet fandt en mængde kokain og hash samt tegn på handel med narkotika.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

To mænd tilbageholdes efter parfumetyveri

En kvik borger opdagede søndag morgen kl. 7.25, at to mænd var i færd med at fylde lommer og tasker med parfumer i en taxfree-shop i Aarhus Lufthavn i Tirstrup. 

Da mændene gik fra butikken uden at betale, fik kvinden fat i en medarbejder i lufthavnen, og politiet blev kontaktet. 

Mændene blev kort efter anholdt, og under visitationen af dem fandt betjentene i alt 15 parfumer, der var gemt i lommer og tasker. 

De to mænd er rumænske statsborgere, og de fik derfor en straksbøde, der skulle betales med det samme. Derudover tilbageholdes de nu på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om mændene skal sendes hjem. 

** 

 

Sigtet for at stjæle to cykler

Østjyllands Politi blev søndag kl. 13.08 kontaktet af en kvinde, der havde set tre mænd stjæle en cykel på Frederiks Plads i Aarhus C. Ifølge kvinden havde de tre mænd lusket rundt ved de parkerede cykler på stedet, inden de tog en vinkelsliber frem og skar låsen over på den ene cykel, som de stak af med. 

Kvinden gav politiet et rigtig godt signalement og fortalte, hvilken retning mændene var gået i, og kort efter opdagede en patrulje to af mændene, der gik rundt med en cykel i nærheden. 

Da mændene så politiet, satte de cyklen og skyndte sig hvert til sit. Begge blev dog hurtigt anholdt og sigtet for tyveri. Det viste sig, at cyklen, de havde med sig, ikke var den cykel, der var blevet stjålet på Frederiks Plads. Den var den tredje mand formentligt cyklet væk på. 

Til gengæld kunne de to mænd ikke rigtigt forklare, hvordan de havde fået fat på den cykel, de stod med. Så den blev de også sigtet for at have stjålet, og cyklen blev indleveret til hittegods. 

Husk altid at notere dit stelnummer på cyklen – det skal du bruge, hvis du vil melde den stjålet. Så er du også sikker på, at du kan få den igen, hvis politiet finder den. Du kan anmelde cykeltyveri på politi.dk 

**

 

Bil i brand på p-plads

Østjyllands Politi fik natten til mandag kl. 02.13 en anmeldelse om en bilbrand på en parkeringsplads på Torstilgårdsvej i Tilst. 

Da politi og brandvæsen kom frem, havde branden spredt sig til en bil, der stod ved siden af, og begge biler blev kraftigt beskadiget af flammerne. 

Yderligere to biler fik mindre skader i forbindelse med branden. 

Østjyllands Politi mistænker, at branden kan være påsat. Der blev foretaget afhøringer og sikret spor på stedet, og sagen efterforskes nu nærmere. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 09.36 skete der et færdselsuheld i krydset Arresøvej/Lystrupvej i Risskov. En 22-årig kvindelig cyklist kørte ud i krydset og blev ramt af en mandlig bilist. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Søndag kl. 12.57 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i nordgående retning ved Randers SV. En autocamper væltede ud over autoværnet og landede på taget. Ingen af de fire personer, der befandt sig i camperen, kom umiddelbart alvorligt til skade. I forbindelse med uheldet stak familiens hund af fra stedet, men den blev dog kort efter fundet. 

Søndag kl. 14.58 skete der et færdselsuheld på Munkhusevej i Fjerupgårde ved Nimtofte. En 39-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i et træ i vejkanten. Hverken bilisten eller den 15-årige pige, der var med som passager, kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Søndag kl. 19.43 skete der et færdselsuheld på Gunnerupmosevej i Assentoft. En 19-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sin bil og ramte ind i træ i vejkanten. Han blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen. 

Søndag kl. 20.21 skete der et færdselsuheld i krydset Postvej/Skanderborgvej i Foldby. En 56-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 21-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 56-årige blev sigtet for at have kørt over for rødt. 

Søndag kl. 23.48 blev en 24-årig mand anholdt og sigtet for at køre narkokørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Ringboulevarden i Randers NV. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Skæring Parkvej i Egå begået mellem lørdag d. 8/7 kl. 22.00 og søndag d. 9/7 kl. 08.00
På Tyrrestrupvej i Højbjerg begået mellem onsdag d. 5/7 kl. 12.00 og søndag d. 9/7 kl. 11.00
På Egelundsvej i Risskov begået mellem lørdag d. 8/7 kl. 00.25 og søndag d. 9/7 kl. 14.30
På Eshøjvej i Lading begået mellem fredag d. 7/7 kl. 15.00 og søndag d. 9/7 kl. 23.13
På Ellekærparken i Hornslet begået mellem søndag d. 2/7 kl. 10.00 og mandag d. 10/7 kl. 00.00
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi