Nyt fra Hornslet i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 0930 i Retten i Århus en 29-årig mand, der sigtes for at have begået et overgreb af seksuel karakter søndag aften på en adresse i Århus.
Der vil i forbindelse med Fremstillingen i Grundlovsforhør blive begæret lukkede døre, ligesom politiet af hensyn til efterforskningen ikke for nuværende ønsker at oplyse yderligere detaljer om sagen.


2 mænd på 25 år indfandt sig onsdag kl. 1708 i en dagligvarebutik på Hobrovej, 8920 Randers. Her stjal den ene 25-årige 2 kartonner cigaretter og løb fra stedet, mens den anden 25 årige blev tilbageholdt af en butiksansat, som havde opdaget, hvad der foregik. Den tilbageholdte skubbede til den butiksansatte og stak af fra stedet. Begge de involverede blev dog genkendt på videoovervågning af den tilkaldte patrulje, som kunne køre til deres adresser og sigte dem for henholdsvis butikstyveri og vold.

I nat kl. 0138 modtog vi Politiet en 112-melding om brand i en personbil på Tousvej ud for nr. 76, Åbyhøj.
Ved patruljens ankomst var der kraftig brand i bilen. Da branden var slukket blev der fundet en knækket flise mellem de 2 forsæder. Selvom der blev forsøgt udfundet vidner var der ikke nogen der havde set noget.
Vi betragter branden som mistænkelig og foretager yderligere efterforskning i sagen.

Færdsel

Onsdag kl. 17.05 blev en 29-årig mandlig billist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Karen Blixens Boulevard i 8220 Brabrand.

Onsdag kl. 1652 stødte 5 personbiler sammen i tæt trafik på Viborgvej ved Præstevangsvej, 8210 Århus V. Der opstod kun lettere skade på de involverede køretøjer. En enkelt billist blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til de forankørende
Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

På Eskerodvej i 8543 Hornslet begået onsdag den 23/3 mellem kl. 06.00 og kl.06.15
På Stenbækvej i 8220 Brabrand begået onsdag den 23/3 mellem kl. 09.00 og 15.00.Med venlig hilsen

Jens Rønberg
Vagtchef.Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler