Østjyllands Politi: Nyt fra Hornslet - tirsdag den 1. september

Kilde: Østjyllands Politi

Hornslet er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør

**

 

Betjente fandt narko i parkeret bil

Et par betjente slog mandag aften kl. 22.30 et smut forbi Kappelvænget i Aarhus V, da der var anmeldelse om mange forsamlede mennesker på gaden. Da betjentene kom frem, så de ca. 10 mænd i mørkt tøj forsamlet. Mændene fik dog travlt med at forlade stedet, da de så patruljebilen, og én af mændene kastede noget fra sig, før de alle løb fra stedet. De to betjente steg ud og fandt på stedet, hvor manden havde smidt noget fra sig, en foldekniv og ni små poser med hvidt pulver.

På parkeringspladsen ved siden af holdt en bil parkeret, igennem, hvis ruder betjentene kunne se, at der lå en mængde narko. Kort efter kom en 23-årig kvinde til stedet og fortalte, at hun havde nøglen til bilen samt at det var hendes narko. Den 23-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg


**

 

Genganger forstyrrede den offentlige orden

Den 60-årige mand, som natten til mandag blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden på Banegårdspladsen i Aarhus, måtte mandag formiddag igen en tur med på stationen. Kl. 10.03 kørte en patrulje til banegården efter en anmeldelse om, at en fuld og aggressiv mand nægtede at forlade stedet. Ved betjentenes ankomst var han fortsat truende og aggressiv og truede med at spytte på vagterne, så betjentene fortalte ham, at han igen var anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.


**

 

To unge sigtet for butikstyveri fra supermarked

To piger på 14 år blev mandag kl. 13.46 stoppet og tilbageholdt af en butiksdetektiv i Føtex på Dytmærsken i Randers. Pigerne havde taget 4 kakao og en pose chips i deres takser og været ved at forlade butikken uden at betale for varerne, da detektiven standsede dem og ringede efter politiet. Da betjentene havde sigtet de to piger, ringede de efter deres forældre, som måtte komme og hente dem.


**

 

Brand i oliegryde i Højbjerg

Mandag kl. 16.28 kørte politi og brandvæsen til et rækkehus på M.P. Hansens Vej i Højbjerg, da der var anmeldelse om brand. Branden blev hurtigt slukket, men der var en del brand- og sodskader på huset. Kvinden, der bor i huset, forklarede, at hun havde været ved at lave mad og hurtigt skulle se til sin søn i haven, og da hun kom tilbage var der gået ild i noget olie i en gryde. Ingen personer kom til skade i branden. Kvinden blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.


**

 

Ild ved lægehus i Trige

Mandag aften kl.20.53 kørte politiet til Gartnerpark i Trige, hvor brandvæsnet netop havde slukket en mindre brand i et affaldsrum for enden af en kældertrappe ved et lægehus. Døren til rummet og området omkring var stærkt beskadiget af branden, som dog ikke havde bredt sig yderligere. Ud fra de indledende undersøgelser antager politiet, at branden var påsat. De nærmere omstændigheder skal nu undersøges nærmere. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have set personer i området på tlf. 114.


**

 

Anholdt med peberspray i lommen

En patrulje bestemte sig mandag aften kl. 22.49 for at standse to knallerter, da de kørte ad Inger Christensens Gade uden lys på. Begge knallerter kørte hurtigt væk fra betjentene i hver sin retning. På den ene knallert sad to personer, der kørte væk igennem noget højt beplantning og kort efter væltede, hvorefter de to personer satte i løb. En af betjentene eftersatte den ene, en 22-årig mand, og fik ham kort efter standset og ilagt håndjern. I hans jakkelomme fandt betjentene en peberspray og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.


**

 

Færdsel

Mandag kl. 06.20 skete der et færdselsuheld på Haurum Byvej i Hammel, da en 27-årig mandlig bilist påkørte en 58-årig mandlig bilist, der holdt stille for at svinge til venstre. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Mandag kl. 07.44 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Rosenvangs Allé og Holmevej i Højbjerg, da en 48-årig kvindelig bilist ikke overholdt sin vigepligt og under et venstresving påkørte en 12-årig dreng på cykel. Drengen slap med mindre knubs, mens kvinden fik et klip i kørekortet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 08.38 skete der et færdselsuheld på Auningvej i Hvilsager ved Mørke, da en 79-årig mandlig bilist påkørte en bus ført af en 65-årig chauffør, som var ved at dreje til højre. Umiddelbart kom ingen til skade ved uheldet.

En 28-årig mandlig bilist fik mandag kl. 10.48 beslaglagt sin bil, efter en patrulje havde stoppet ham på Byvej i Hornslet. Bilen havde påsat polske nummerplader på trods af at det var et dansk køretøj, som der ikke var betalt registreringsafgift på.

En 45-årig mandlig bilist blev mandag kl. 13.02 sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Skovlyvej i Randers.

Mandag kl. 15.08 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Jegstrupvej og Møllebakken i Hasselager, da en 33-årig mandlig bilist, som kom kørende i sydvestlig retning, i forbindelse med et venstresving påkørte en 57-årig mandlig cyklist, som kom kørende i nordøstlig retning. Den 57-årige blev tilset af en ambulance, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet. Den 33-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Fridtjof Nansens Vej i Aarhus N begået mellem den 28/8 kl. 25.00 og den 31/8 kl. 07.28
På Tilst Søndervej i Tilst begået mandag den 31/8 kl. 08.46
På Tilst Søndervej i Tilst begået mandag den 31/8 kl. 08.46
På Lillegade i Grenaa begået fredag den 28/8 mellem kl. 08.00 og kl. 18.30
På Aage Jedichs Vej i Højbjerg begået mellem den 27/8 kl. 18.00 og den 31/8 kl. 17.10


Flere artikler