Oplev universets vidundere og familielivets udfordringer i Hornslet

dato

Kom-Bi i Hornslet byder på to spændende arrangementer, der både udforsker himmelrummets mysterier og de daglige udfordringer i familielivet. Deltag i en fascinerende rejse gennem universet med et foredrag om teleskoper og hør Lola Jensen give indsigtsfulde råd om børneopdragelse.

Teleskoper og universets hemmeligheder

Tirsdag den 22. oktober 2024 kl. 19:00 kan du på Kom-Bi i Hornslet opleve et spændende foredrag om teleskoper og deres betydning for vores forståelse af universet. Videnskabshistoriker Hans Buhl og astrofysiker Hans Kjeldsen vil tage dig med på en rejse gennem teleskopets historie, fra Galileo Galileis første kikkert til nutidens avancerede teleskoper som James Webb-rumteleskopet.

Foredraget vil give dig indsigt i, hvordan teleskoper har ændret vores syn på universet og givet os ny viden om alt fra big bang til stjerners grundstofindhold. Arrangementet er en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab" og streames live fra Aarhus Universitet.

Læs mere om foredraget og muligheder for pladsreservation her.

Familievejledning med Lola Jensen

Onsdag den 23. oktober 2024 kl. 19:00 inviterer Kom-Bi til et humoristisk og lærerigt foredrag med Lola Jensen. Som kendt familievejleder fra Go' Morgen Danmark vil Lola sætte fokus på de daglige udfordringer i Familien Danmark og give praktiske råd om grænsesætning og børneopdragelse.

Med stor erfaring som socialpædagog og familievejleder vil Lola Jensen udfordre vaner og give mod til at tage de nødvendige konflikter i opdragelsen. Foredraget varer ca. to timer og inkluderer en pause, hvor Lola vil signere bøger.

Køb billetter til Lola Jensens foredrag her.

Praktisk information

Begge arrangementer finder sted på Kom-Bi, Nyvej 3, 8543 Hornslet. Teleskopforedraget den 22. oktober har fri entré, mens Lola Jensens foredrag kræver billetkøb. Dørene åbnes kl. 18:30, og der er unummererede pladser.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut