PLC programmør

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en erfaren PLC-programmør på udkig efter nye udfordringer? Vi søger en dygtig og dedikeret PLC-programmør til vores team i Johnson Controls. Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

I rollen som PLC programmør vil du være ansvarlig for at designe, udvikle og implementere programmer, der styrer driften af vores PLC-systemer i forbindelse med automatiseringen af industrielle køle-og varmepumpeanlæg. Som PLC-programmør er du en central figur i at sikre en optimal drift og kontrol af anlægget. Din ekspertise inden for PLC-programmering er afgørende for at opnå effektive og pålidelige anlæg.

Du vil få til opgave at integrere PLC'er med andre enheder og systemer, udføre omfattende test og fejlfinding samt dokumentere og vedligeholde systemet, så det er brugervenligt for vores tekniker og vigtigst af alt vores kunder.

Vi tilbyder dig en rolle i en organisation med 175 ansatte inden for salg, projektering, installation og servicering af industrielle og kommercielle køle-og fryseanlæg – primært i Danmark, men også globalt. I rollen vil du tilgå vores kontor i Hornslet, men der vil også være mulighed for at arbejde i Højbjerg, Aarhus eller hjemmefra enkelte dage

Arbejdsopgaver:

  • Udvikle og implementere PLC programmer til styring af Køle-og varmepumpe anlæg
  • Systemintegration af PLC’en med andre enheder og komponenter i anlægget såsom temperatursensorer, tryksensorer, motorstyrring osv.
  • Test og fejlfinding af PLC-programmerne
  • Supportere kunder i forbindelse med eventuelle driftsproblemer, fejl og udfordringer i  forbindelse med PLC-programmerne

 

Hvad søger vi:

Vi søger efter dig, som har solid erfaring inden for PLC-programmering og dybdegående kendskab til PLC-systemer. Du skal være fortrolig med programmeringssprog og drives af at fine de optimale løsninger.

Vi værdsætter også evnen til at tænke analytisk og problemfrit, samt en stærk teknisk forståelse og god fejlfindingsevner. Du skal være en holdspiller og have gode kommunikationsevner på både Engelsk og dansk for at samarbejde med vores team og andre interessenter.


Hvad tilbyder vi:

Hos os vil du blive en del af et dynamisk og engageret team, hvor du kan bringe dine PLC-programmeringsfærdigheder i spil og bidrage til skabe mere effektive og bæredygtige verden!

  • Fantastiske kollegaer. Teamet har en uformel tone, og der er plads til gode grin
  • At du kan være med til at gøre en forskel til gavn for en bæredygtig verden  
  • En udfordring på dine faglige kompetencer og oplevelsen af at arbejde sammen med nogle af industriens førende eksperter 
  • Et job med rige udviklings- og karriemuligheder  
  • Vi sørger for en grundig oplæring, som er tilpasset til dit erfaringsniveau
  • Ansættelse i en global og innovativ virksomhed med en historie, der startede for mere end 130 år siden 

Ansøgning

Så er du passioneret omkring PLC-programmering og ønsker at være en del af et stærkt team, så send os din ansøgning i dag  via vores hjemmeside, da vi løbende evaluerer modtagne ansøgninger og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Benny Madsen (Automation Manager) på E-mail: benny.madsen@jci.com Har du spørgsmål omkring rekrutteringsprocessen, så kontakt Iben Lund (Senior Talent Acquisition Partner) på Iben.lund@jci.com.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Johnson Controls Denmark ApS, Køleteknik, Sortevej, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6020011

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet