Syddjurs Ungdomsskole søger passioneret afdelingsleder til klubberne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drives du af at gøre en forskel for børn og unge i deres fritidsliv, og har du lyst til ledelse? Så har du mulighed for lede og videreudvikle klubtilbuddet i Ungsyddjurs.

Dit arbejdsmæssige udgangspunkt vil være i Hornslet, men du vil ofte tilbringe din tid i klubberne jævnt fordelt over hele Kommunen.

Klubberne er en del af Ungsyddjurs, som er en væsentlig aktør i børn og unges fritidsliv. Udover klubberne arbejder Ungsyddjurs bl.a. med fritidsundervisning, heltidsundervisning, Skoleastronauter, demokratiarbejde med unge, SSP og et ungemiljø drevet af unge for unge.

Juniorklubberne er et fritidstilbud for 4.-6. klasses børn og har åbnet kl. 13.30 til kl. 17.30. Ungdomsklubberne har åbent to aftener om ugen i tidsrummet 18.00 – 21.00. I klubberne møder børn og unge stærke fællesskaber og et varieret aktivitetstilbud. Et vigtigt pejlemærke for driften af klubberne er et særligt fokus på sociale kompetencer og inkluderende fællesskaber. Cirka 1100 børn og unge bruger Ungsyddjurs klubtilbud.

Klubberne tilbyder en lang række aktiviteter i skolernes ferier, bl.a. ture, kolonier, klubfester mm. Du vil være ansvarlig for disse arrangementer, og det forventes, at du deltager i en del af disse. Stillingen indeholder også personaleansvar for ca. 20 fuldtidsansatte og 10 timelønnede medarbejdere.

Vi tilbyder:

  • En medarbejdergruppe der har et stort hjerte for børn og unge
  • Gode faciliteter til klubarbejdet
  • Gode muligheder for at videreudvikle klubtilbuddet i Syddjurs
  • Et udviklingsorienteret lederteam på tværs af Ungsyddjurs, der hele tiden flytter deres sigte og tilbud, så det flugter børn og unge samt deres kultur
  • En høj grad af indflydelse og en organisation med højt til loftet, hvor der er en positiv tilgang til nye måder at gøre tingene på
Din baggrund og kompetencer

Vi forventer, at du har erfaring med målgruppen og har en passende uddannelse. Vi forventer også, at du kan sparre med vores kompetente personale om faglige spørgsmål og kan sætte en retning til gavn for børn og unge i Kommunen.

Stillingen kræver, at du er udviklingsorienteret, så klubberne til hver en tid er et attraktivt fritidstilbud. Vi ser helst, at du har ledererfaring.

Som afdelingsleder skal du kunne arbejde selvstændigt, men også i tæt samarbejde med samarbejdspartnere. Du skal være anerkendende og empatisk og ikke mindst – brænder for personaleledelse.

Vi lægger vægt på, at du
  • Er optaget af målgruppen
  • Inddragende
  • Faglig ambitiøs
  • Har humor og selvironi
Kontakt og proces

Tiltrædelse pr. 1. januar 2024.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte leder af Syddjurs Ungdomsskole, Kasper Knudsen på 29 74 38 31.

Der er ansøgningsfrist den 19. november 2023, og de udvalgte kandidater vil blive kontaktet hurtigst muligt herefter.

Der vil blive afholdt første samtaler den 22. november 2023 og anden samtaler den 29. november 2023.

Mellem samtalerne vil du blive bedt om at udfylde – og få tilbagemelding på – en personlighedsanalyse.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet. 

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Rosenholmvej 1, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5933230

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet