Technical Sales Engineer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem tekniske energiløsninger og kommerciel forståelse? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!    

Vi søger hos Johnson Controls en Technical Sales Engineer til proaktiv at drive salg af industrielle køle- og varmepumpe projekter i Jylland og på Fyn. Hos os får du muligheden for at blive en del af et dedikeret team af eksperter og en organisation med en bred produktportefølje, der sætter os i stand til at levere skræddersyede løsninger efter vores kunders behov.   

Dit ansvarsområde:
Vi tilbyder dig en udfordrende position - hvor vi vinder med kunden og værdsætter en teamplayer. Du vil få et salgsansvar for industrielle køle- og varmepumpeanlæg i Jylland og på Fyn, alt efter hvor du er bosat. I dit samarbejde med vores industrielle kunder udfører du teknisk og økonomisk rådgivning, kontrakthåndtering samt salgsprojektering. Du vil løbende have kontakt til rådgivere, vores serviceafdeling samt underleverandører fx i forhold til indhentelse af deltilbud, og du vil opdatere dine aktiviteter i vores CRM-system. Endeligt, skal du forvente en del samarbejde med interne og eksterne relationer i salgsprocessen, hvor du bla. skal sikre den korrekte overdragelse af salget til projektafdelingen, samt arbejde tæt sammen med el-afdelingen mht. den styringsmæssige del af projektet.  

Dine opgaver:  

 • Projektsalg til eksisterende og nye potentielle kunder samt rådgivere indenfor primært køle-og energisegmentet  

 • Udvidelse af kundeportefølje via netværk og leads 

 • Teknisk rådgivning og behovsafdækning i forhold til løsningsvalg, muligheder og begrænsninger 

 • Udarbejdelse af tilbudsmateriale  

 • Sparring med serviceafdeling i forbindelse med eksisterende servicekunder 

Hvem er du:  

 • Du har en teknisk baggrund og uddannelse gerne suppleret med kommerciel salgserfaring eller hands-on erfaring fra salg/rådgivning af tekniske løsninger indenfor køl- og energisegmentet 
 • Du har et kommercielt mindset og drives af at skabe nye salgsmuligheder hos både eksisterende og potentielle nye kunder  

 • Du kan identificere muligheder og begrænsninger i kundens systemer/behov og generere innovative og effektive løsninger 

 • Erfaring med projektsalg og/eller projektafvikling er en fordel  

 • Du har gode Kommunikations evner, som gør dig flydendei både dansk og engelsk 

 • Du har gode IT -kundskaber og kan anvende Office pakken, beregningssoftware og CRM-systemer 

 
Hvad tilbyder vi:  

 • En attraktiv lønpakke, der inkluderer sundhedsforsikring og en 10% bidrag til en pensionsordning.  

 • Spændende udviklings- og karrieremuligheder (herunder adgang til 5000 e-læringsprogrammer) 

 • En omfattende barselspolitik og støtte til dit barns trivsel (herunder adgang til et globalt netværk for forældre med små børn)  

 • Beskæftigelse i en global og innovativ virksomhed med en rig historie, der begyndte for mere end 130 år siden.  

 • Muligheden for at være en del af den grønne omstilling  

 • Fleksible arbejdstider 

 • En aktiv personaleforening med sjove aktiviteter i løbet af året     

Ansøgning 

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning i dag via vores hjemmeside, da vi løbende evaluerer indkomne ansøgninger, og besætter rollen når den rette kandidat er lokaliseret. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Martin Sønderby på tlf. +45 60807540 eller kontakte Talent Acquisition Partner, Iben Lund på tlf. +4525507944. 

I Danmark er Johnson Controls Køleteknik landsdækkende inden for anlægssalg og service. Vi servicerer og leverer primært industrielle og kommercielle køle- og varmepumpeanlæg baseret på NH3, CO2 og HC samt syntetiske kølemidler. Salgsafdelingen i Contracting, Køleteknik, står for salg af køleløsninger og varmepumper til primært industrielle kunder i hele Danmark. Kunderne dækker bla. farmaceutiske virksomheder, varmeforsyninger, sygehuse, slagterier, mejerier, distributionscentre m.m 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Johnson Controls Denmark ApS, Køleteknik, Sortevej, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034629

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet