Tilkaldevikar og fast vikar søges til Børnehuset Ågården, både pædagog, pædagogisk assistent og pædagogmedhjælper

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi mangler lige pludseligt vores faste vikarer. Ågården udgør sammen med Bækdalen Dagtilbud Hornslet Vest, og ligger på Ågårdvej 3, 8543 Hornslet.

Vi byder vi på et lidt anderledes hus, en skøn legeplads og et rigtig godt lokalområde med skov, bæk og stier, som vi bruger meget. Vi har nogle fantastiske børn og forældre med mange ressourcer og højt engagement. Her får du engagerede kollegaer i alle aldre.

Vi skaber trivsel og læring for det enkelte barn i fællesskabet gennem omsorg og anerkendelse. Børnene medinddrages i de pædagogiske aktiviteter og lege, og gives mulighed for at bruge hele huset, legepladsen og den omgivende natur. Vi har spændende og interessante pædagogiske opgaver, som vi løser i fællesskab.

Når du står på vikarlisten, vil vi kontakte dig i god tid, hvis vi i vores planlægning kan se, at vi får brug for ekstra hjælp. Det kan også være, at vi ringer tidligt om morgenen, hvis vi skal have en vikar ved pludselig sygdom blandt personalet.

Arbejdstiden vil typisk ligge mellem kl. 7:00 og 16:30. Vi har også et vikariat af nogle ugers varighed med en fast mødeplan på en fast børnehavegruppe.

Erfaring er ikke et krav, men du skal kunne lide at arbejde med børn fra 0 til 5 år. Du er ansvarsfuld, kan give omsorg og kan sætte dig i barnets sted. Du tør at sætte dig selv i spil, kan tage initiativ, og er hurtig til at se hvor du kan gøre dig selv nyttig.

Som ny i huset, vil du modtage guidning fra de faste medarbejdere.

På vores hjemmeside www.bh-aagaarden.dk kan du se mere om os.

Kontakt os snarest muligt, selv om ansøgningsfristen er den 1. april 2024

Samtaler kort derefter

Løn efter gældende overenskomst med FOA eller BUPL.

Der indhentes børneattest og straffeattest ved evt. ansættelse

Du kan bruge nedenstående link til at sende din ansøgning digitalt.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. 

 Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
  
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Ågårdvej 3, 8543 Hornslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6011980

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet