Hornslet IF taber til Galten FS: En kamp med blandede følelser og håb for fremtiden

Profilbillede
dato

Hornslet IF havde en udfordrende kamp mod Galten FS denne onsdag, hvor holdet måtte se sig besejret. Trods en kamp med nogle gode momenter, var der flere ting, der ikke fungerede for Hornslet IF, ifølge træner Martin Winther.

Efter kampen fangede vi træneren for Hornslet IF, Martin Winther, for at få hans umiddelbare reaktion på nederlaget til Galten FS.

"Vi taber desværre fortjent. Vi var ikke helt på det niveau, vi gerne ville være, og et stykke fra det, vi har leveret de sidste par måneder," udtalte Martin Winther og understregede dermed en erkendelse af, at holdet ikke præsterede som forventet.

Træneren fremhævede dog også perioder af kampen, hvor taktikken fungerede:

"De sidste 10 minutter af første halvleg og de første 20 minutter af anden halvleg var vi i fin kontrol, men 30 minutter ud af 90 er desværre langt fra nok. Da de scorede til 2-1, var der ikke rigtigt mere energi tilbage."

Med sommerpausen foran sig valgte træneren også at sætte fokus på fremtiden og mulighederne for forbedring:

"Nu er der sommerpause, og derefter kommer der et nyt trænerteam, der kigger på tingene med friske øjne. Vi er ikke langt fra Serie 1, så det skal nok komme i løbet af de næste par sæsoner."

Trods nederlaget fandt Martin Winther også plads til at rose en af spillerne for en solid indsats.

"Det må blive vores anfører Emil Lyngholt, der altid går forrest," sagde han, og fremhævede dermed Lyngholts vedvarende engagement og lederskab på banen.

Kampens resultat: 4-1 til Galten FS
Række: PLAYOFFKAMPE SERIE 1 - SERIE 2

Mål
25'1-0
42'1-1Frederik Winther
62'2-1
75'3-1
80'4-1
Kilde: Martin Winther